Over ons

Vanaf 1994 is trimsalon “ de Boomgaard “ gevestigd in Tinte, gemeente West Voorne.
Trimsalon “ de Boomgaard “ wordt gerund door Thea Luthart en Lienke Luthart.

Thea is sinds 1983 rijksgediplomeerd hondentrimster. Thea heeft in al die jaren een heleboel ervaringen opgedaan en weet van elke hond een plaatje te maken. Ook heeft Thea ook meerdere specialisaties achter haar naam staan. Kijk voor de specialisatie onder het kopje “de Salon”

Sinds Februari 2013 is Lienke Luthart ook gediplomeerd hondentrimster. Lienke had al vanaf haar kinderjaren haar moeder Thea vol passie aan het werk gezien in de trimsalon en schoot Thea daar waar nodig was ook te hulp. Hierdoor had Lienke al enige ervaring in het groomen van honden en had het al aardig goed in de vingers voor zij de opleiding tot hondentrimmen begon. Maart 2012 besloot Lienke de opleiding hondentrimmen tegaan volgen, en dit niet zonder succes. Alle 4 de praktijk examens heeft zij ook in 1 keer weten te halen en dan niet de theorie examens te vergetern, hiervoor scoorde zei 3 keer een 10, een 9,8 en een 9,4. Trimsalon de Boomgaard

Nu neemt Lienke actief deel aan trimwedstrijden en tentoonstellingen, ook dit niet zonder succes. Mede door de deelname aan de tentoonstellingen blijven wij op de hoogte van de juiste modellen welke hoort bij de ras standaard van uw hond. Natuurlijk kunnen wij ook leuke fantasie modelletjes trimmen/knippen en bent u altijd vrij om uw eigen ideeën aan ons door te geven.

Wij (Thea en Lienke) hebben veel plezier en ambitie in het vak. Bij ons krijgt uw dierbare hond een vakkundige vachtverzorging. Tevens zijn wij er van overtuigt dat hondentrimmen niet alleen een vak is, maar ook een ambacht dat je moet zien en kunnen!! Wij zijn dan ook met name gespecialiseerd in knipvachten en effileervachten. Verder nemen wij de tijd voor uw dierbare hond waardoor de hond niet onder stress de vachtverzorging aan gaat, maar in alle rust zodat hij/zij een goede ervaring hieraan over houd.

Een voorbeeld hiervan is dat wij bij sommige honden, stress volle honden, jonge honden of pups rustgevende muziek opzetten, speciale doggie lounge muziekdit heeft een goede invloed op de hond om hem of haar te kalmeren en hem of haar een goed gevoel tegeven.

Ook laten wij uw hond nooit onnodig wachten in de salon, direct wanneer de hond klaar is zullen wij u bellen zodat u de hond kunt komen halen.

Het welzijn van uw dier staat immers voorop!!!!!

Trimsalon de Boomgaard is het juiste adres voor een vakkundig en professionele vachtverzorging van uw hond in omgeving Brielle, Tinte, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis, Zwartewaal, Westvoorne en omstreken.