De salon

Trimsalon `de Boomgaard “ wordt gerund door Thea Luthart en Lienke Luthart.  Vanaf 1994 is trimsalon “ de Boomgaard “ gevestigd in Tinte, gemeente West Voorne.

Bij ons krijgt uw dierbare hond een vakkundige vachtverzorging. Vakwerk, kwalitatieve producten en een hart voor uw hondis wat wij u steeds proberen te bieden en u van ons verwacht.

Trimsalon “de Boomgaard” voldoet aan de modernste eisen voor hondentoiletteerbedrijven en is in het bezit van de modernste apparatuur, zoals elektrische trimtafels en een elektrisch verstelbaar hoog/laag bad, zodat (grote) honden niet onnodig vervelend onder de buik opgetild hoeven te worden, maar ze kunnen zelf op de tafel springen en in bad springen. Ook werken wij met een bad pomp, waardoor de hond tijdens het wassen nog schoner word. En voor de warme zomer maanden is er airco!

 Wij kunnen niet met zekerheid voorspellen wanneer uw hond klaar is om opgehaald te worden.  Direct wanneer uw hond klaar is bellen wij u op zodat u hem of haar kunt komen ophalen. Op deze manier wordt voorkomen dat uw hond aan het eind van de behandeling  wordt afgeleid door het baasje die hem/haar komt ophalen.  u bent verzekerd dat wij uw hond niet onnodig laten wachten. 

Uw ideeën, over hoe u de hond er uit wilt laten zien mogen zeker ook kenbaar gemaakt worden bij ons in de salon. Elke hondenbezitter wil tenslotte een leuke en mooie hond die er keurig uitziet naar zijn of haar eigen wensen.

Let op: Uw hond is een goede verzorging zeker waard en wij kunnen u daarbij helpen!!!!!!!!

Lid van:

  • ABHB, Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer-Bedrijf
  • VVTN, Vereniging voor trimmend Nederland

Abonnee op:

  • Groomers
  • Trimmagezine

Specialisaties

  • Trimsalon “de Boomgaard” bezoekt regelmatig clinics, specialisatie cursussen, vakdagen en shows, zo blijven wij up to date betreft de rasstandaarden.
  • Ttouch voor honden en EHBO diploma voor in de trimsalon

Aequor:

Erkend Opleidingsbedrijf. Geschikt voor de beroepspraktijkvorming in de middelbare beroepsopleidingen.

Trimsalon de Boomgaard is het juiste adres voor een vakkundig en professionele vachtverzorging van uw hond in omgeving Brielle, Tinte, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis, Zwartewaal, Westvoorne en omstreken.